Over Mij:

Mijn wens/droom: Dat ik mijn eigen personal trainer ben voor mijn lichaam en geest, geïnspireerd door de oneindige verbinding met mijzelf en alles en iedereen om mij heen en vol overgave en vertrouwen keuzes maak.

Deels is dat als zo, maar mijn kritisch (schaduw)kant geeft aan, er is nog meer. En dat zet mij weer in mijn kracht om met zelfdiscipline en overgave en vertrouwen, mijn wens/droom te creëren en te laten ontstaan.

Welke rol neem ik aan richting jou?

Begeleider, wanneer ik naast je loop en mee beweeg op jouw flow.
Therapeut, wanneer jij ervaart hoe ik mijn beweging ervaar en jou hiermee inspireer.
Ontdekker, wanneer jij de personal trainer in jezelf ervaart.
Verbinder, wanneer jij de verbinding ervaart die je met alles en iedereen hebt.
Uitvinder, wanneer jij de oneindige mogelijkheden in jezelf ervaart.

Gelijkgestemde, we hebben allemaal onze eigen unieke ik te delen en elkaar hiermee te inspireren in welke vorm dan ook.