Aanbod

Wat is bewegen/beweging?

Fysieke/mentale activiteit vanuit mijn eigen inspiratie; de natuur, wandelen, buiten zijn, tuinieren, niet praktiserend fysiotherapeut, houdingen/ bewegingen passend bij yoga/reiki/ universele levensenergie/ tai chi/visualisatie/ meditatie/ademhaling/mindfulness, hardlopen, intuïtie, mijn omgeving, familie, vrienden, gezin, zeilen, naar school fietsen, creaties maken, lezen, voeding, zingeving of vanuit jou passie voor een vorm van bewegen.

Binnen of buiten, actief of ontspannen, eventueel in combinatie met tekenen/ moodboard/natuurlijke materialen/foto’s als ondersteunend materiaal.

Om verbinding te maken met jouw lichaam en wat jouw lichaam wil delen.

Verbinden met beweging in je lijf en je denken. Contact maken en aandacht hebben voor wat er beweegt in jou. Met jouw keuze vrijheid om hier naar te handelen, met de kracht van kleine stappen. Vanuit liefde en verbindingen met jouw en de natuur, voor jezelf en je omgeving.

Kenmerken van een sessie:
De kracht van zacht, in en ontspanning, stilstaan is ook bewegen, veranderingen, variatie, wisselende behoeftes.
Je ervaart wat er is, kiest zelf hoe je nu wil handelen en daarmee inspireer je weer de mensen om je heen.

Mooie woorden zo allemaal op mijn website en ik beleef steeds meer dat ik dit van binnen uit, naar buiten mag delen. Maar dit niet altijd waar maak, omdat ik net zo goed uitdaging tegen kom die mij even van mijn pad brengen. Dankbaar dat ik elke keer weer de keus heb op mijn pad te vervolgen en mijn wensen/ dromen na te jagen en te laten ontstaan.