Hoe het logo en de naam is ontstaan

Mijn passie/liefde ligt bij authentiek durven zijn en de natuur.

Tijdens een meditatie plopte opeens het Friese woord leaf (lief) op en de combinatie met het Engelse woord leaf (blad). Een combinatie van de liefde voor jeZELF en de natuur in jou.

Na wat schetsjes en krabbels ging ik van een hartvormig blad naar een “pompeblêd” die in mijn optiek de vorm van een hart heeft.

Mijn aandacht werd getrokken door een plant en een folder met de combinatie van de paars groene kleur.

Na het opzoeken van de symbolische betekenis van dit alles, wist ik het zeker! Dit past nu bij mij en vertegenwoordigt mijn praktijk.

Paarse deel: chakra’s, eeuwige vernieuwing, het leven zelf, transformatie duisternis naar licht transformatie onwetendheid naar inzicht, zuiverheid, puurheid, bescherming, lotus, uit de modder ontstaan, cyclus van de natuur, passie, inventiviteit, inspiratie, originaliteit, spiritualiteit, verbinding tussen de 4 elementen aarde, water, lucht en vuur.

Groene deel: Pompeblêd, blad, frysk, roots, natuur, nieuw leven, jong, fris, vers, hoop en vrede.

Onderweg ook nog wat hobbels en praktische beperkingen mogen ervaren. Waardoor het proces even wat vertraging opliep. Zo voelt het dan even, maar het moest blijkbaar zo zijn, want daar ontstond de creatie om de “pompeblêden”  onder elkaar te plaatsen. Waardoor  de “pompeblêden”  elkaar spiegelen en ik er een 8 vorm in terug zie, wat staat voor het oneindigheidsteken.

Ik mocht ontdekken dat ook een logo oneindig veel mogelijkheden heeft net als een sessie die ik jou kan bieden en jij jeZELF kan geven.

Wanneer de energie stroomt stromen de creatieve ideeën.